top of page

Een website voor de kinderopvang

Een hedendaagse website moet aan een hoop eisen voldoen. Uw website is het visitekaartje van uw organisatie en moet er tip-top in orde uitzien en daarnaast ook nieuwe aanmeldingen opleveren. Door onze jarenlange ervaring in de kinderopvang branche weten wij precies wat een fantastische website onderscheidt van een prima website.

Onze websites worden standaard geleverd met de Netto Opvang Calculator. Deze kinderopvang-rekentool helpt uw potentiele klanten om in een handomdraai uit te rekenen wat de netto kosten van kinderopvang bij u zijn.

Geen duizenden euro's aanschafkosten maar een laag maandelijks bedrag voor uw website, per maand opzegbaar.

Gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden

De websites zijn gebouwd in Wordpress en zijn voor iedereen te gebruiken. U kunt dus gemakkelijk zelf wijzigingen doorvoeren. Bij oplevering van de website wordt er een telefonische uitleg gegeven en zal er een handleiding verstrekt worden met alle informatie om er zelf mee aan de slag te gaan. Heeft u toch een vraag? Bel of mail ons!

Mobielvriendelijk

Meer dan 50% van het internetgebruik vindt tegenwoordig plaats op mobiele apparaten. Het is dus ontzettend belangrijk dat uw nieuwe website perfect te bedienen is op verschillende soorten apparaten zoals tablets en telefoons. Daarom zijn alle websites die wij leveren mobielvriendelijke responsive websites.

Maandelijkse rapportage van de resultaten

Meten is weten. Daarom sturen wij u elke maand een rapportage van de resultaten van uw website met onze suggesties en opmerkingen erbij. Hoe zijn mensen op uw website gekomen, welke pagina’s hebben ze bezocht en welke doelen zijn er behaald, en hoe wij verwachten hier nog meer verbeteringen in aan te kunnen brengen.

Extra mogelijkheden

​Mocht u behoefte hebben aan meer mogelijkheden met uw website dan is dat zeker mogelijk, Zo bieden wij o.a. de volgende extra opties aan:

Heeft u behoefte aan maatwerk? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

bottom of page