top of page

Netto Opvang Calculator

Netto Opvang Calculator

Leer van anderen
over werving van
nieuwe klanten
in de kinderopvang

Kennissessies

Kennissessies Instituut Marketing & Klantgerichtheid Kinderopvang

Speciaal voor onze klanten organiseren we jaarlijks een kennissessie. Elke kennissessie bestaat uit 6 onderdelen:

 

 

 1. Onze ervaringen m.b.t. het aankoopproces (30 minuten)
  Tijdens deze kennissessies delen we onze ervaringen met u. Wat hebben we de afgelopen periode geleerd over het gedrag van (aanstaande) ouders die kinderopvang overwegen en hoe kunt u hier op inspelen? 
   
   

 2. Vooruitstrevende organisatie kinderopvang (30 minuten)
  Tijdens de kennissessies staat er ook altijd een van uw collega's op het podium. Een partij waar wij van vinden dat ze vooruitstrevend zijn qua marketing en waar u iets van kunt leren. 
   

 3. Blik van buitenaf (30 minuten)
  Tijdens het congres vragen we een top-marketeer uit een andere branche om zich eens in de kinderopvang te verplaatsen. Hoe zou hij het aanpakken als hij verantwoordelijk zou zijn voor de marketing bij een kinderopvangorganisatie. Garantie voor vernieuwende inzichten!
   

 4. Website-clinic (40 minuten)
  Tijdens deze clinic worden de websites van enkele bezoekers tegen het licht gehouden. Wat is er goed aan de websites en hoe kunnen de organisaties nog meer uit hun website halen. Wilt u dat uw website door de experts onder de loep wordt genomen? Geef dit dan op als u zich inschrijft.
   

 5. Ook interessant voor u! (20 minuten)
  De kinderopvang is een markt in ontwikkeling. Er zijn dan ook veel bedrijven met oplossingen specifiek voor de kinderopvang. Wij nodigen tijdens onze kennissessies een partij uit waarvan wij denken dat zij een oplossing hebben die voor u zeker van toegevoegde waarde is.
   

 6. Leer van elkaar!
  Onze kennissessies zijn een unieke kans om van elkaar te leren. Het is een inspirerende bijeenkomst die u bezoekt met allemaal collega's die verantwoordelijk zijn voor de werving van nieuwe klanten in de kinderopvang. Daarom is er aan het einde van de bijeenkomst voldoende tijd en ruimte om met elkaar ervaringen uit te wisselen.

 

 

Kosten

 

Bent u klant van ons? Dan is het bezoek aan de kennissessies gratis (max. 2 personen).
Bent u geen klant? Dan bedragen de kosten van een sessie 249 euro. 


 

 

AANMELDEN KENNISSESSIE

bottom of page