top of page

Netto Opvang Calculator

Netto Opvang Calculator

>
Keurmerk voor organisaties die klantgericht & transparant zijn over netto maandkosten

Keurmerk

Laat zien dat uw organisatie
transparant & klantgericht
is over kosten en toeslagen
 

Transparantie

Netto kosten

Kinderopvang

KEUR
MERK

Duidelijk over kosten & toeslagen

Keurmerk voor organisaties die klantgericht & transparant zijn over netto maandkosten


98% van de kinderopvangorganisaties maakt het de klant onnodig moeilijk de netto maandkosten te bepalen. Dit is in onze ogen enorm zonde.

Als een klant uw website bezoekt en wil weten wat kinderopvang in zijn of haar situatie bij u kost, dan moet hij/zij het antwoord eenvoudig kunnen vinden. Hier zouden geen extra onnodige inspanningen voor uitgevoerd moeten worden. Helaas is dit vaak nog niet het geval.

Wij vinden dat organisaties, die dit wel op een goede manier doen, beloond moeten worden. Maar ook dat het voor de klant zichtbaar moet zijn dat ze bij deze organisatie op de goede plek zijn. Daarom is het keurmerk in het leven geroepen. 

 

 

Voorwaarde keurmerk:

Ouders moeten op uw website binnen 60 seconden kunnen berekenen wat de netto kosten per maand zijn in hun specifieke situatie (incl. weergave van de bruto kosten & terug te ontvangen toeslag)

 

 


 

Vraag het keurmerk aan voor uw organisatie

 

Biedt u (potentiële) klanten op uw website  duidelijkheid over de netto maandlasten? Vraag dan vandaag het keurmerk nog aan. U ontvangt dan uw keurmerk en het certificaat dat bij het keurmerk hoort.  Ons advies; plaats het keurmerk prominent op uw website, zodat de bezoeker ziet dat u goed bezig bent en eenvoudig kan achterhalen wat de netto kosten zijn.

98% van de kinderopvangorganisaties
maakt het potentiële klanten online onnodig moeilijk om te achterhalen wat kinderopvang ze daadwerkelijk kost
bottom of page