top of page

Advies, ondersteuning & training

Samen zorgen voor meer klanten

Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om uw organisatie te helpen meer klanten te werven. Dit doen wij door u een positieve doch kritische spiegel voor te houden en u concreet te ondersteunen. 
 

Wilt u dat meer ouders voor uw opvang kiezen? Twijfelt u of u op alle kansen inspeelt die er zijn? Heeft u het gevoel dat er te weinig potentiële klanten een rondleiding bij u volgen? Wilt u advies of ondersteuning bij uw marketingactiviteiten?

 

Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar uw wervingstraject. Wat doet u nu en wat kunt u aanpassen om meer resultaat te behalen. Dit kan met een individueel advies of met een training aan meerdere mensen uit uw organisatie. Naast advies ondersteunen wij u ook graag met de concrete uitvoering.

 

Advies & ondersteuning


Zorgen dat meer potentiële klanten daadwerkelijk klant worden bij uw opvang, daar worden wij gelukkig van! Wij hebben ons gespecialiseerd in de het optimaliseren van de werving van nieuwe klanten in de kinderopvang.

Onze focus ligt hierbij ligt op het online proces. In onze ogen is er op dit vlak nog heel veel winst te behalen. Dit wordt bevestigd door de verbetering in de resultaten van de organisaties waar we mee samenwerken. Wij ondersteunen uw organisatie graag bij het verbeteren van de online werving van potentiële klanten. Hiervoor hebben we 2 advies- en ondersteuningstrajecten ontwikkeld.

Niet tevreden? Geld terug

Wij zijn er van overtuigd dat wij uw organisatie goed kunnen helpen. Dit betekent dat wij pas tevreden zijn als u dat ook bent. Daarom hanteren wij een 'niet goed, geld terug' garantie. Bent u achteraf niet tevreden over de samenwerking? Dat is net zo vervelend voor u als voor ons. Dan nemen wij onze verantwoordelijkheid en verscheuren we de factuur.

Advies & ondersteuning – traject 1:

Zorgen dat meer potentiële klanten uw website weten te vinden

 

Er is bijna geen groep zo actief op Google als aanstaande ouders. In totaal worden er maandelijks ca. 275.000 zoekopdrachten in Google gedaan gerelateerd aan kinderopvang. Hiervan zoeken ruim 45.000 personen naar informatie over de kosten van kinderopvang.

 

Wij zijn er in gespecialiseerd om te bepalen welke mensen hiervan voor u relevant zijn en er voor te zorgen dat deze mensen naar uw website komen. Een potentiële klant uit uw regio die op zoek is naar kinderopvang, moet online niet om uw organisatie heen kunnen. Wij helpen uw organisatie graag om hiervoor te zorgen.

 

Wilt u meer weten over welke kansen er in uw regio liggen? Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Nodig ons uit voor een vrijblijvende afspraak en wij vertellen u graag meer. U kunt ons uitnodigen door te mailen met info@imkk.nl, via ons contactformulier of telefonisch via 040 - 842 77 43.

Hoe pakken wij dit aan?

 

 • Analyse potentieel via Google (adwords) & Facebook

 • Analyse huidige situatie en bepalen waar mogelijkheden liggen

 • Maken plan van aanpak voor werven potentiële klanten incl. te verwachten kosten en  opbrengsten.

 • Opzetten advertenties en landingspagina’s (en evt. conversieformulieren)

 • Analyseren resultaten en doorvoeren verbeteringen.

 • 2-wekelijke terugkoppeling over resultaten, conclusies die hier uit getrokken kunnen worden en mogelijke verbeterpunten.

Advies & ondersteuning – traject 2:

Zorgen dat meer bezoekers van uw website een rondleiding volgen

 

Als een bezoeker op uw website komt begin het pas. Gemiddeld meldt slechts 1 op de 1.000 potentiële bezoekers zich aan voor kinderopvang bij uw organisatie. Dit betekent dat 999 potentiële klanten uiteindelijk geen klant worden. Deze groep afhakers heeft onze speciale aandacht. Wij hebben ons gespecialiseerd in het verminderen van het aantal afhakers op websites in de kinderopvang. En minder afhakers betekent meer klanten!
 

In dit traject bekijken we samen met u wat klanten momenteel op uw website doen. Wat zijn de pagina’s waar mensen afhaken? Wat doet u om potentiële klanten te helpen en waar is ruimte voor verbetering? Heeft u op de juiste plekken conversie triggers ingebouwd, zodat klanten die geïnteresseerd zijn ook tot actie over gaan. Op basis van onze ervaring kunnen we vrij snel in kaart brengen hoe u uw website effectiever inzet. Samen met u maken we een plan van aanpak en voeren we de verbeteringen door.

 

Blijf het aankooptraject via uw website analyseren en verbeteren. Dit heeft als resultaat meer informatieaanvragen, meer rondleidingen en natuurlijk uiteindelijk meer klanten.

 

Wilt u meer weten over hoe u er voor zorgt dat minder mensen op uw website afhaken? Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Nodig ons uit voor een vrijblijvende afspraak en wij vertellen u graag meer. U kan ons uitnodigen door te mailen met info@imkk.nl, via ons contactformulier of telefonisch via 040 - 842 77 43.

Hoe pakken wij dit aan?

 

 • Analyse van uw huidige website, bijbehorende statistieken, organisatie en producten

 • Maken van een plan van aanpak inclusief eerste verbeterpunten, inschatting kosten en verwachte stijging in rendement

 • Ondersteuning bij het doorvoeren van de quick wins die zich bij andere organisaties al bewezen hebben

 • Ondersteuning bij  het beter meetbaar maken van de stappen in het conversieproces (Google Analytics / Mousestats)

 • Interpreteren van de resultaten en adviseren over verdere verbeteringen

 • Ondersteuning bij het doorvoeren van verbeteringen en het analyseren van de impact

Onze werkwijze: 
 

Geen uitbreidde rapporten, maar zo snel mogelijk samen aan de slag om direct samen resultaat te boeken.

 

Vooraf maken we duidelijk wat we gaan doen, wat we van u verwachten en wat de doelstellingen qua resultaten zijn.

Het aantal mensen dat maandelijks in Google zoekt naar informatie over kinderopvang is enorm. Zorg dat u goed inspeelt op deze grote groep potentiële klanten. Wij kunnen u hierin trainen of u ondersteunen zodat de juiste mensen op uw website terecht komen.

Trainingen

Meer klanten door beter in te spelen op het aankoopproces

Het aankoopproces van kinderopvang is een lang proces. Dit proces biedt uw organisatie tal van kansen om ouders voor uw organisatie te laten kiezen. Tijdens deze training lopen we samen met uw medewerkers dit gehele proces door. We kijken samen welke kansen dit uw organisatie biedt en hoe u hier op in kunt spelen.

 

Prijs: 999,- excl. btw

Duur training: 6 uur

Richtlijn aantal deelnemers: 4 t/m 12

 

 

Maak van uw website een geoliede verkoopmachine

Uw website is een onmisbaar instrument dat ouders veelvuldig gebruiken in de oriëntatiefase. Tijdens deze training staan we stil bij de vragen en wensen die potentiële klanten in deze fase hebben. Daarna bekijken we samen hoe uw huidige website hier op inspeelt en hoe dit verbeterd kan worden. Met als doel; zorgen dat meer potentiële klanten die uw website bezoeken ook daadwerkelijk klant worden.

 

Prijs: 799,- excl. btw

Duur training: 5 uur

Richtlijn aantal deelnemers: 3 t/m 6

 

 

Meer klanten door Google Adwords 

Maandelijks zoeken tienduizenden mensen in Google naar informatie over kinderopvang. Dit zijn met name mensen in het oriëntatieproces. Het grootste deel van de mensen zoekt op termen zoals 'kinderopvang Helmond, na schoolse opvang Dordrecht, kosten kinderopvang'. Hoe zorgt u dat deze mensen op uw website komen? En hoe richt u uw website zo in dat u ze vanaf dan aan uw organisatie bindt? Tijdens deze training geven wij u hier inzicht in.

 

Prijs: 999,- excl. btw

Duur training: 6 uur

Richtlijn aantal deelnemers: 3 t/m 6

 

Aanmelden nieuwsbrief

Gefeliciteerd! U hebt zich aangemeld

Meer informatie over training of advies & ondersteuning

Ja, ik wil graag meer weten over jullie trainingen of adviestrajecten. Ik zou hier graag eens vrijblijvend met jullie over van gedachten wisselen.

training advies
bottom of page